Leginstructie

Welkom bij Livolla Granito Een productie van GVT/PGVT verglaasde tegels

  1. Pleister het oppervlak van de te betegelen vloer glad en voltooi het pleisteren en uitharden ten minste twee weken voor het betegelen.
  2. Voordat u tegels bevestigt, moet u ze in het gewenste patroon leggen en ervoor zorgen dat ze een acceptabele kleurmenging geven. Houd er rekening mee dat er een zekere mate van kleurvariatie in de tegels kan optreden als gevolg van extreme variaties in de baktemperatuur, tot ±0,75% en kromtrekken tot ±0,5% van de afmeting zijn toegestaan ​​door alle internationale normen voor vloertegels. Het bedrijf aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de tegels die zijn bevestigd.
  3. Alvorens de tegels op de vloer te bevestigen, raden we ten zeerste aan om willekeurig tegels uit verschillende dozen te selecteren en ze in het gewenste patroon te leggen om ervoor te zorgen dat het zo gevormde patroon u een acceptabele mix van kleurtint geeft en groottevariatie inherent zijn aan de productie van keramische tegels.
  4. Zoek alstublieft naar de pijl op de achterkant van de tegels en volg het legpatroon zoals weergegeven in het onderstaande diagram.

Houd er rekening mee dat het bedrijf geen problemen ondervindt die voortkomen uit het niet naleven van de bovenstaande bevestigingsinstructies.

Call Now ButtonCall Now